Notícies

La Casa de Cultura acull l’exposició «Ab intra», de l’artista Quico Estivill

Foto : D’esquerra a dreta, Quico Estivill, Lluís Freixas, Albert Piñeira i Carles Ribas

Divendres al vespre va tenir lloc, a la Casa de Cultura de Girona, la inauguració de la nova exposició de l’artista Quico Estivill. «Ab intra», títol que rep la mostra artística, és una exposició que entremescla diferents disciplines, com és ara la poesia, la fotografia, la pintura i el vídeo. Aquests suports serveixen a l’artista per reflexionar sobre el sentit de l’art i per dur a terme una recerca personal que es planteja, simbòlicament, com un camí des de la foscor cap a la llum. 

Quico Estivill va ser el guanyador de la vuitena edició de la Biennal d’Art 2015 amb la peça Ab intra, a partir de la qual sorgeix el projecte complet que ara es presenta. D’aquesta manera es culmina tot un treball de recerca i d’exploració complex que l’artista va iniciar el 2013. 

La mostra és fruit de la col·laboració entre la Casa de Cultura de Girona i el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí (Tarragona), població natal de Quico Estivill, si bé des de fa molts anys està estretament vinculat a les comarques gironines. 

A la inauguració, hi van assistir Albert Piñeira, vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona; Carles Ribas, tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona; Lluís Freixas, director de la Casa de Cultura de Girona, i Quico Estivill, autor d’«Ab intra»

La mostra es podrà visitar fins al proper 18 de març.