Notícies

Acte en memòria de Natàlia Molero

Foto : Acte en memòria de Natàlia Molero

Ahir al vespre va tenir lloc a l’Auditori Josep Viader un acte d’homenatge a l’escriptora, gestora cultural i directora de la Casa de Cultura de Girona Natàlia Molero, que va traspassar el juliol passat després d’una llarga malaltia.

L’acte, organitzat per la Diputació de Girona i la Casa de Cultura, va portar com a títol Veu i memòria, al•ludint al record més viu de la directora, i va consistir en l’actuació musical d’un dels cantants preferits de la Natàlia, Gerard Quintana, de Sopa de Cabra, i en les intervencions del músic Joan Sadurní.

L’homenatge va estar conduït per la periodista gironina Clara Jordan, i va comptar amb la presència del president de la Diputació de Girona, Pere Vila, de l’amic de Natàlia Molero i col•laborador del Diari de Girona Sebastià Roig, i de la periodista i íntima amiga de l’escriptora Rosa Gil. També va comptar amb els parlaments del director en funcions de la Casa de Cultura, Lluís Freixas, el qual va llegir un escrit en nom d’una de les amigues de Molero, Maria de la Pau Gener, que no va poder assistir a l’acte, i del seu nebot Arnau, que va expressar l’estima i el sentiment de pèrdua de tota la família.

Durant l’acte, discret i senzill, els amics i familiars de Natàlia Molero van definir-la com una dona que estimava la vida. “La Natàlia Molero era inconformista, generosa, reivindicativa, simpàtica i amb sentit de l’humor”, va destacar el president de la Diputació, Pere Vila.