Notícies

Obertura del XXVIII Festival de Poesia de Girona amb la inauguració de l'exposició «L'arrel dels sentits» i el concert de Roger Mas 

Foto : Fotògraf: Miquel Millan

El vicepresident quart i diputat de Cultura, Jordi Camps, ha inaugurat aquest divendres el Festival Ara Poesia

El Festival comença avui 2 de febrer a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona i s'allargarà fins al 2 de març 

Aquest divendres s'ha iniciat el Festival Ara Poesia amb la inauguració de l'exposició de Jordi Miquel Riera «L'arrel dels sentits» i el concert Roger Mas canta poesia. Les entrades s'han exhaurit.

El vicepresident quart i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Jordi Camps, ha participat en la inauguració de la XXVIII edició de l'Ara Poesia, a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. En la seva intervenció, Camps ha destacat que: «En aquesta edició del Festival de Poesia de Girona, es presenta un programa per a tots els públics, avesats o no a la lectura de la poesia, amb activitats de diversos formats com concerts, recitals, taules rodones, activitats familiars i una exposició. És una invitació a descobrir la programació i celebrar i viure la poesia en totes les seves formes».

El Festival tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona del 2 de febrer al 2 de març i les activitats són completament gratuïtes per al públic que hi assisteixi.

El concert Roger Mas canta poesia està especialment pensat per a aquest dia, en què el cantant ofereix un repertori de cançons pròpies i emblemàtiques de la seva discografia, i de poemes cantats o bé recitats d'autors diversos, com Jacint Verdaguer, Goethe, Torquato Tasso, Joan Maragall, Amadeu Vidal i Bonafont, etc.. Un concert per compartir amb els assistents històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, i de fets reals i imaginaris.

L'exposició «L'arrel dels sentits», de Jordi Miquel Riera, inaugurada avui, es podrà visitar mentre duri el Festival, fins al 2 de març. Es tracta d'una exposició fotogràfica amb la natura com a fons que busca reflexionar sobre les múltiples formes de creació i interpretació de l'obra d'art.

Ara Poesia s'emmarca en l'àmbit de la promoció i la difusió de la literatura, especialment de la poesia, i té com a objectiu apropar aquest gènere a tots els públics i fomentar-ne la lectura. Per aquest motiu, és un festival completament gratuït per al públic, amb una gran varietat de formats, veus i registres de la poesia contemporània.