Notícies

Coincidint amb Sant Jordi, INSPAI edita punts de llibre amb imatges del Fons Emili Massanas i Burcet

Foto : Coincidint amb Sant Jordi, INSPAI edita punts de llibre amb imatges del Fons Emili Massanas i Burcet

INSPAI, Centre de la Imatge, adscrit a l’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona, dins el seu àmbit d’actuació, que es basa en la difusió i divulgació dels fons fotogràfics que gestiona, ha editat, un any més, un conjunt de deu punts de llibre.

Aquesta nova edició dels punts de llibre conté exemples de marques, rúbriques i segells en sec que els fotògrafs creaven durant la producció de les imatges i que utilitzaven per certificar-ne l’autoria i reivindicar així la seva tasca professional.

Aquesta sèrie també vol ser un homenatge a la recerca pionera en l’àmbit del patrimoni fotogràfic que va dur a terme l’Emili Massanas en recopilar informació, de manera minuciosa, sobre galeries i fotògrafs.

INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona és un servei públic especialitzat i un equipament específic dedicat a la recollida, tractament, conservació, difusió i promoció de la imatge, així com a la formació en relació amb aquest àmbit. D’aquesta manera, combina, d’una banda, l’àmbit patrimonial, que són les funcions pròpies de l’Arxiu d’Imatges Emili Massanas i Burcet, i, de l’altra, l’àmbit de promoció, relacionat amb la imatge contemporània.

Aquesta sèrie de deu punts de llibre es podrà trobar per Sant Jordi a la parada de la Diputació de Girona, que diumenge, dia 23 d’abril, estarà ubicada a estarà ubicada a Plaça Catalunya (a tocar del Pont de Pedra de Girona), i també es distribuirà a les llibreries de Catalunya, Palma de Mallorca i Perpinyà. Es pot trobar més informació sobre les llibreries a la pàgina web d’INSPAI.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web d’INSPAI