Notícies

«Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» continua itinerant per les comarques gironines

Foto : «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» continua itinerant per les comarques gironines

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» continua el seu recorregut itinerant per les comarques de Girona, després que s'hagi pogut veure a Santa Coloma de Farners.

Des d'aquest dissabte, 6 de novembre, dia en què es va inaugurar, i fins al 16 de gener de 2022, la mostra fotogràfica es pot visitar al Museu del Suro de Catalunya, a Palafrugell.

L'acte d'inauguració de l'exposició va comptar amb la presència del diputat de la Diputació de Girona i alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, que en el seu parlament va destacar la importància del llegat de les imatges de Fargnoli i el bon ofici d'aquest fotògraf; i també del regidor de Medi Ambient del consistori i vicepresident del Patronat del Museu del Suro, Marc Heras.

L'exposició «Valentí Fargnoli. El paisatge revelat» s'emmarca en el programa d'actes de commemoració del 75è aniversari de la mort del fotògraf que la Diputació de Girona ha impulsat. Les imatges de l'exposició provenen dels fons i col·leccions que conserva INSPAI, Centre de la Imatge.