Notícies

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha ofert cursos TIC a 1.787 usuaris

Foto : El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha ofert cursos TIC a 1.787 usuaris
1.787 usuaris de diferents biblioteques de les comarques gironines s'han beneficiat de la formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que ha ofert el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona en el període comprès entre el mes d'abril de 2018 i el mes de juliol de 2019.

Aquesta formació, totalment gratuïta per als usuaris i per a les biblioteques, ja que el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona n'assumeix el cost, s'ha portat a terme en format de 3 hores i amb una oferta de 19 tallers que han tractat sobre temes diversos: com usar els telèfons mòbils i les tauletes, la cerca de feina, gestions quotidianes a Internet o iniciació a la informàtica.

Els tallers s'han ofert als usuaris de les biblioteques, concretament a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC) dels municipis de la demarcació de Girona i als punts d'informació i lectura dels municipis d'entre 1.600 i 2.699 habitants (PIL3).

S'han impartit 227 tallers, en els quals han participat 40 biblioteques, amb un total de 1.787 usuaris. Aquests usuaris han valorat la formació dels tallers TIC amb una puntuació global de 4,6 sobre 5.

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha ofert a les biblioteques material per fer-ne difusió, professorat, ordinadors portàtils o tauletes i projector. Les biblioteques, per la seva banda, han ofert l'espai adequat per realitzar els tallers i s'han encarregat de fer arribar l'oferta formativa als seus usuaris.

Es preveu que aquests tallers es continuïn oferint al llarg del 2020

Documentació