Notícies

Prop de 1.500 súpers participen a la Supernit a les biblioteques gironines

Foto : Biblioteca de La Bisbal
Superfantàstica, així va ser la Supernit a les biblioteques gironines. Els prop de 1.500 súpers convocats a les quaranta-set biblioteques d'arreu de les comarques que van participar a la iniciativa per ajudar la Nenúfar i la Matoll, les elfs de la família del Super3, a sortir de la Superbiblioteca on s'havien quedat tancades, van aconseguir el seu propòsit en poc menys d'una hora.

Aquesta proposta, que té com a objectiu fomentar la lectura entre el públic infantil i que s'ha portat a terme en col·laboració amb el Club Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha aconseguit una gran participació, bon humor, cares de sorpresa, rialles i aplaudiments. Tothom s'hi va divertir, petits i grans.

Els nens que hi van assistir tenien clar el seu paper: resoldre els enigmes que permetien obrir el cadenat amb el qual el malvat senyor Pla i el seu ajudant mantenien les dues nenes elfs de la família del Club Super3 tancades a la Superbiblioteca.

Amb sabotatge elèctric inclòs, que formava part de la Supernit, el punt àlgid de l'activitat a les biblioteques va arribar quan la Nenúfar i la Matoll van quedar alliberades. Abans, els súpers van haver de resoldre el darrer enigma: desxifrar quin és l'aràcnid de vuit potes, amb pinces i cua llarga rematada per un fibló. La solució: l'escorpí.

Tots els participants es van emportar un diploma de la Supernit  - se'n van repartir un total de 1.357- i una experiència inoblidable.