Notícies

La biblioteca de Sant Feliu de Guíxols posa en marxa un taller de lectura amb gossos dirigit a nens i nenes

Foto : La biblioteca de Sant Feliu de Gu&iacute;xols posa en marxa un taller de lectura amb gossos dirigit a nens i nenes</p

La biblioteca de Sant Feliu de Guíxols ha programat un taller de lectura amb gossos per a aquest dissabte, 15 d’octubre, i per al proper, el 22 d’octubre. Es tracta d’una proposta dirigida als nens i nenes de 6 a 12 anys perquè llegeixin acompanyats durant una estona de dos gossos ensinistrats per l’ATAGI (Associació de Teràpia amb Animals de Girona).

En cada sessió hi participa un gos de teràpia amb el seu guia i dos nens o nenes d’edat similar. Durant quinze minuts els gossos i els nens es converteixen en un magnífic tàndem, ja que es crea entre ells un clima de confiança i desig mutu per estar junts. Aquest ambient tan acollidor, relaxat i estimulant fa que els nens es desinhibeixin, perdin la vergonya i no estiguin nerviosos. A més, el fet que el gos sempre estigui disposat a col•laborar i que no hi hagi ningú que jutgi els nens propicia l’escenari idoni per a l’aprenentatge i el desenvolupament dels hàbits de lectura.

A la primera sessió, prevista per a aquest dissabte a Sant Feliu, s’hi han apuntat deu infants, que treballaran l’hàbit de la lectura amb dues gosses (la Zoe i la Gina).

Si esteu interessats a cobrir el taller, si us plau, poseu-vos en contacte amb la biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, al telèfon 972 324 057. El taller de lectura amb gossos començarà a les 12 h.