Notícies

“Llibres que alimenten”; el Servei de Biblioteques de la Diputació amb “El gran recapte” 

Foto : “Llibres que alimenten”; el Servei de Biblioteques de la Diputació amb “El gran recapte&rdqu

Una trentena de biblioteques de les comarques de Girona han endegat la campanya “Llibres que alimenten” per sumar-se a la recollida d’aliments “El gran recapte”, organitzada pel Banc d’Aliments, que tindrà lloc aquest cap de setmana.

L’objectiu d’aquesta campanya és que les persones portin aliments a les biblioteques del 19 al 28  de novembre a canvi d’un llibre.

Els aliments que es necessiten són bàsicament oli, llet, llegums cuits i conserves de peix, i quan es portin a les biblioteques, aquestes oferiran llibres provinents de donacions o donats de baixa, però que estan en perfecte estat i que poden ser d’interès per a la població. És, per tant, una manera d’incentivar la participació en “El gran recapte” i de donar un segon ús a llibres de qualitat.

Hi participen les biblioteques de Banyoles, Blanes, Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Castelló d’Empúries, Girona, Hostalric, Llagostera, Maçanet de la Selva, Medinyà, Palamós, Porqueres, Ripoll, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sant Gregori, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià de Ramis i Santa Coloma de Farners.

Aquesta campanya, organitzada per les biblioteques en col•laboració amb el Banc d’Aliments de les Comarques de Girona, compta amb el suport del Servei Municipal de Biblioteques de Girona, de la Diputació de Girona i de Connexió Papyrus, entitat que es dedica a la recollida i redistribució de llibres usats.