Notícies

Els Amics de les Arts, Elena Gadel i Marc Timón, al F'Estiu de Calonge

Foto : Fotògraf: Eddy Kelele

La tercera edició del festival proposa sis concerts als jardins del castell de Calonge entre el 10 i el 19 d'agost

També hi participaran Manu Guix & Veterans, Gili-Romaní Hot Jazz Cats, Gio Symfonia i les cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat 

Aquest matí s'ha presentat a la Diputació de Girona la programació de la tercera edició del festival F'Estiu de Calonge i Sant Antoni, amb la participació d'Albert Piñeira, vicepresident segon i diputat, en funcions, de Cultura de la Diputació de Girona; Jordi Soler, alcalde, en funcions, de Calonge i Sant Antoni, i Francesc Sánchez Carcassés, director artístic del festival.

Del 10 al 19 d'agost, Calonge i Sant Antoni celebrarà el F'Estiu, que arriba a la tercera edició plenament consolidat com un festival de proximitat. El municipi, amb una gran tradició musical propiciada per la gran quantitat d'instrumentistes i compositors de la població, com ara Ricard Viladesau, Enric Vilà, Adrià Sardó o actualment Antoni Ros Marbà, vol continuar impulsant aquest festival, que té com a màxim objectiu projectar la música popular amb intèrprets de casa nostra i promoure nous espectacles de manera preferent.

El F'Estiu es manté fidel a una línia de programació musical que vol arribar a tots els públics. Enguany s'hi preveu organitzar sis concerts on la música més popular i propera serà la gran protagonista, amb diversitat de ritmes i estils, i on tindran cabuda el pop català, les sardanes, la cançó d'autor i el jazz, en un format proper, i actuacions en un espai emblemàtic, com és el castell de Calonge. 

Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb el suport de la Diputació de Girona.

Programació:

  • Dijous 10 d'agost: Gili-Romaní Hot Jazz Cats
  • Divendres 11 d'agost: Cobles Sant Jordi i La Principal del Llobregat
  • Dissabte 12 d'agost: Gio Symphonia
  • Dijous 17 d'agost: Els Amics de les Arts
  • Divendres 18 d'agost: Elena Gadel
  • Dissabte 19 d'agost: Manu Guix & The Veterans