Notícies

El vicepresident Albert Piñeira i l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, al concert de Juan Diego Flórez

Foto : Fotos: M. Artalejo

El vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, assisteixen al concert que el prestigiós tenor Juan Diego Flórez ha ofert a l'Auditori de Girona. Juntament amb la pianista Cécile Restier, l'artista peruà ha dedicat el recital a àries del bel canto, repertori que li ha reportat prestigi internacional. Després de l'actuació, Albert Piñeira i l'arquebisbe Joan-Enric Vives han pogut conversar amb ell.  

Prèviament, al vestíbul del mateix Auditori, han assistit a la inauguració de l'exposició «Narcís Comadira, del gest sensible i la paraula dibuixada», juntament amb el poeta, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el diputat Quim Ayats. En la seva intervenció, el vicepresident segon, Albert Piñeira, ha destacat: «Una institució cultural del segle XXI és la que promou el diàleg entre les diferents disciplines artístiques. L'Auditori de Girona ho fa molt bé i prova d'això és poder reunir grans estructures poètiques i musicals com Narcís Comadira i Juan Diego Flórez».

En l'exposició, s'hi mostra un recull de manuscrits, dibuixos i edicions amb portades dissenyades per l'artista gironí. Es pot visitar fins al 12 de juny.