Notícies

El president de la Diputació entrega un dels Elefants d'Or en la gala del Festival Internacional del Circ de Girona 2022

Foto : Fotos: P. Duran

El vicepresident segon, Albert Piñeira, ha lliurat un dels Elefants de Plata d'aquesta edició del desè aniversari

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident segon, Albert Piñeira, van assistir aquest dimarts al vespre a l'espectacle de cloenda i van intervenir en el lliurament de premis del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or. L'edició d'enguany, que ha commemorat el desè aniversari, ha recuperat el seu espai habitual, al camp de Mart de la Devesa, després que l'any passat es traslladés al pavelló de Fontajau per la situació pandèmica.

Els artistes russos van acaparar la majoria de guardons. Miquel Noguer va lliurar un dels dos Elefants d'Or, les màximes distincions del festival, a la parella d'acròbates Duo Sukhorukov, per l'espectacle de xarxa aèria Still loving you. L'altre se'l van emportar Efemkin & Mizenina per Anna, amb cintes aèries. 

També van ser per a tres atraccions de Rússia els tres Elefants de Plata. Albert Piñeira va entregar-ne un a la Troupe Dulich per l'espectacle de cintes aèries Coronation. Els altres dos van recaure en la Troupe Grushin per Venice Carnival (trampolí amb icaris) i la Troupe Eganian per White Flight (doble portador coreà). 

Un total de 27.000 espectadors han assistit als espectacles del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or, que ha tingut lloc del 17 al 22 de febrer. S'hi han pogut veure 24 atraccions, amb la participació de 94 artistes provinents d'11 països.