Notícies

Madrid acull la presentació del festival Temporada Alta i la nova programació cultural de tardor de la demarcació de Girona

Foto : Madrid acull la presentació del festival Temporada Alta i la nova programació cultural de tardor de la demarcació de

Avui, a Madrid, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, juntament amb Bitó Produccions, han presentat la trentena edició del festival d'arts escèniques Temporada Alta i la nova programació cultural de tardor i hivern de la demarcació de Girona davant de vint-i-cinc periodistes, crítics i prescriptors de mitjans de comunicació culturals i de turisme.

A l'esdeveniment hi han participat el vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.

Amb la pandèmia encara com a teló de fons, el festival d'arts escèniques Temporada Alta està disposat a superar tots els obstacles i es farà del 8 d'octubre al 13 de desembre de 2021. La programació comptarà amb 106 espectacles i 152 funcions, que inclouran 15 propostes internacionals, 26 produccions i coproduccions, així com 60 creacions catalanes amb un total de 25 estrenes.

A partir de la tardor, l'activitat cultural a la demarcació de Girona se centra a potenciar el ric patrimoni, la història i les propostes culturals dirigides al públic local i al turista de proximitat. Entre les propostes s'hi troben la visita «Hola! Visit Empordanet», el camí Oliba al seu pas pel Ripollès, la ruta RCR Arquitectes a la Garrotxa o els itineraris de «Les claus de les esglésies romàniques de la Cerdanya», a més de clàssics com les visites al Triangle Dalinià i les rutes indianes de municipis com Lloret de Mar, Begur i Palafrugell.

Així mateix, durant la trobada s'ha anunciat la sisena edició de Som Culturael mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que tindrà lloc durant el proper mes de novembre, i s'ha mostrat la renovada marca promocional CBG!festivals.