Notícies

Albert Piñeira es reuneix amb l'alcaldessa de Maçanet de la Selva i l'alcalde de Lloret de Mar per parlar sobre projectes culturals

Foto : Fotos: M. Artalejo

El vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, s'ha desplaçat aquest matí a la comarca de la Selva. En concret, s'ha reunit amb l'alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, i amb l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, per conèixer de primera mà projectes i necessitats en matèria cultural dels dos municipis.

A Maçanet de la Selva, han parlat del projecte de reforma de la Pista Jardí, que pretén millorar l'estat de la infraestructura. Declarat recentment Bé Cultural d'Interès Local (BCIL), és un dels espais distintius del municipi i ha esdevingut, al llarg dels anys, un punt de trobada de la ciutadania. S'hi desenvolupen habitualment moltes activitats culturals, socials i esportives. En la visita a la Pista Jardí els ha acompanyat la regidora de Promoció Econòmica i Cultura Popular, Lídia Campeny.

Posteriorment, a Lloret de Mar, Piñeira s'ha reunit a l'Ajuntament amb l'alcalde i també diputat, Jaume Dulsat. Han parlat de dos aniversaris assenyalats, que tindran lloc properament: els deu anys del Teatre Municipal i els vint-i-cinc anys d'ençà de l'adquisició, per part del consistori, dels Jardins de Santa Clotilde, declarats Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, i la seva obertura al públic.

També hi han tractat temes patrimonials i activitats en les quals la Diputació de Girona col·labora, com el Festival Som de Mar, que precisament té com a escenari els Jardins de Santa Clotilde. L'edició d'enguany se celebrarà a finals d'aquest mes d'agost.