Notícies

La Diputació de Girona reafirma la seva col·laboració amb els premis Cactus

Foto : La Diputació de Girona reafirma la seva col·laboració amb els premis Cactus

El diputat de Noves Tecnologies, Jordi Xargay, ha intervingut avui en la presentació de la sisena edició dels premis, que tindrà lloc el dia 6 de maig al Teatre Municipal de Girona

La directora general de la GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, serà la guanyadora d'enguany en la categoria Gran Cactus
 

La sisena edició dels premis Cactus als millors projectes de màrqueting, comunicació i noves tecnologies de Catalunya i la Catalunya del Nord tindrà lloc el 6 de maig al Teatre Municipal de Girona. El diputat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona, Jordi Xargay, ha participat aquest matí en l'acte de presentació de les novetats d'enguany de l'esdeveniment, a la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona. També hi ha intervingut Glòria Plana, tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, i Anna Carbonell i Lorena Rodríguez, presidenta i vicepresidenta de l'Associació Premis Cactus, respectivament.

Durant la presentació d'avui, ja s'ha donat a conèixer el nom de la guanyadora  de la categoria Gran Cactus 2020, la directora general de la GSMA Mobile World Capital, Therese Jamaa, escollida per la seva tasca en la difusió del coneixement digital i l'ús de dades massives (big data), i pel seu entusiasme a l'hora de millorar la vida de les persones a través de la tecnologia. 

També s'han presentat les persones que integraran el jurat dels premis i s'han anunciat els noms dels artistes que personalitzaran els dotze guardons que es repartiran: Joieria Grau, Oliver Vegas, Bre Barcelona, Jordi Gich, Martine Coupead, Leonor Mateu, Jant Ares, Josep Pozo, Lídia Masllorens, Helena Prat, Sheiku i Roser Martínez. 

En la seva intervenció, Jordi Xargay ha destacat la consolidació dels premis Cactus, que van rebre més de 200 candidatures en la passada edició: «Des de la Diputació de Girona, continuarem contribuint perquè aquests premis segueixin en el futur amb una trajectòria ferma; perquè arrelin fort i esdevinguin uns premis de referència a Catalunya en els sectors digital i de la comunicació». 

Les categories que es premiaran són instagramer de l'any, youtuber de l'any, millor web, millor aplicació, millor projecte tecnològic, millor videojoc, millor innovació del producte, millor campanya de comunicació, millor campanya de màrqueting, millor campanya de màrqueting social, Gran Premi Cactus i Cactus Honorífic. 

Les inscripcions per participar als premis Cactus, organitzats per l'Associació Premis Cactus, estaran obertes fins al dia 1 d'abril al lloc web oficial de l'esdeveniment.