Notícies

Els Premis Cactus 2017 amplien el nombre de categories en la seva tercera edició

Foto : Fotos: Albert Balaguer.

El proper 16 de març de 2017 tindrà lloc la tercera edició de l’entrega dels Premis Cactus. En la presentació, que va tenir lloc divendres al vespre al restaurant La Riba de Girona, es van donar a conèixer les novetats de la nova edició, com per exemple l’augment del nombre de categories, fins a deu. Els Premis Cactus guardonen el talent en els àmbits de la comunicació, el màrqueting i la tecnologia de les comarques gironines, i també en l’àmbit català. 

Les dues categories noves són el «Cactus honorífic», que premia la millor trajectòria professional, i la «Millor campanya de màrqueting social», que és l’única de les categories que s’acompanya d’un import econòmic destinat a la causa social a la qual dóna suport el projecte guanyador. La resta de categories existents són «Millor web», «Millor app», «Millor e-commerce», «Millor innovació de producte», «Millor campanya de màrqueting», «Millor campanya de comunicació», «Millor projecte de branding personal» i el «Gran premi del jurat». 

Durant els parlaments, Maria Àngels Planas, diputada de la Diputació de Girona,  va destacar que «aquests premis posen de manifest els bons resultats que es poden obtenir quan el sector públic, el sector privat i el tercer sector sumen esforços i actuen en una mateixa direcció». Maria Àngels Planas també va assenyalar que «premiar el talent en l’àmbit digital, del màrqueting i de la comunicació és una proposta en sintonia amb el temps present, atesa la importància que aquestes disciplines tenen actualment».

Els Premis, les inscripcions dels quals ja estan obertes, estan organitzats per les associacions Club de Màrqueting i Vendes de Girona i Digitals Girona, i compten amb el suport de la Diputació i l’Ajuntament de Girona. A la presentació, també hi van assistir Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Glòria Plana, tinenta d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica; Anna Carbonell, presidenta del Club de Màrqueting i Vendes de Girona, i Xavier Sañé, president de Digitals Girona.