Notícies

L'equip del FITAG es reuneix el dia abans de la inauguració del festival

Foto : Foto: Manel Bielsa - Càmera Rosa

Aquesta tarda s'han reunit a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona les persones que participen en l'organització de la vintena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG).

Una quarantena de treballadors i voluntaris, un any més, i especialment aquest, fan possible que es dugui a terme el FITAG. Personal de tots els departaments del festival (direcció, producció, coordinació, oficina tècnica i comunicació) s'han trobat per enllestir-ne els últims detalls.

Com ja és tradicional a la vigília de la inauguració del FITAG, han culminat la trobada amb una fotografia de grup.

 

El FITAG, a punt d'aixecar el teló

Demà, dimarts 25 d'agost, a les 21 hores, tindrà lloc, a les escales de la catedral de Girona, l'espectacle inaugural de la vintena edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG): Theresienstadt. Aquest any, el festival es farà del 25 al 29 d'agost a Girona.

Theresienstadt és un musical que narra com el teatre ajuda un grup de jueus a evadir-se de l'horror dels camps nazis. La coordinació de l'obra és a càrrec de Cràdula Teatre i de Cor Preludi, i hi participen actors de més d'una desena de companyies de teatre amateur de les comarques gironines.

En aquest enllaç podeu consultar el dossier de premsa del FITAG 2020 i aquí el programa de mà amb la programació actualitzada.

Per a més informació, consulteu el web del festival (www.fitag.cat) i els perfils de Twitter, Instagram i Facebook del FITAG (@FITAGGIRONA) i de la Diputació de Girona (@diputaciogirona), amb  les etiquetes #FITAG19 i #FitagMunicipis. Per mitjà de les xarxes socials, comunicarem possibles informacions d'última hora (com ara canvis d'escenari en cas de pluja).