Notícies

Miquel Noguer a Televisió de Girona: «Si la gent ha tancat per nosaltres, ara els hem d'ajudar a obrir»

Foto : Miquel Noguer a Televisió de Girona: «Si la gent ha tancat per nosaltres, ara els hem d'ajudar a obrir»

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va fer una crida a ajudar els sectors productius i comercials de casa nostra en el primer programa de Televisió de Girona dedicat a la campanya «Ajudem-nos!».

Miquel Noguer creu que «si la gent ha tancat per nosaltres, ara els hem d'ajudar a obrir» i va insistir que la Diputació sempre ha estat donant suport als diferents sectors econòmics gironins, però que ara és el moment «d'ajudar-nos a nosaltres mateixos per ser capaços de dir que allò que fem a casa nostra també ho consumim nosaltres».

Segons el president, «hem de creure'ns que el nostre producte és millor que el que comprem en altres indrets. Si som capaços d'unir-nos, valorarem més el nostre producte i el consumirem».

En aquest moment de retorn cap a la «nova normalitat», Noguer considera que hi ha costums adquirits durant la crisi que es mantindran en el futur, com «la compra a casa», i per això des de la Diputació «hem de donar eines i, si cal, crear plataformes o hubs que ajudin a promoure aquest tipus d'iniciatives tant en el sector agroalimentari com en el de la restauració i el comerç, i fins i tot en el turisme».

L'entrevista al president de la Diputació va centrar bona part del primer programa de la campanya «Ajudem-nos! Triem productes i serveis d'aquí», que es va estrenar dijous passat a Televisió de Girona.

En aquest primer programa es van presentar els objectius de la campanya, com és ajudar a canviar el model econòmic i de consum actual per una nova economia estretament vinculada al territori, que ens faci menys vulnerables i que ens permeti sortir reforçats de la situació actual.

Per explicar-ho, Televisió de Girona va entrevistar Miquel Noguer i el cuiner Pep Nogué, que ens va introduir en les tretze iniciatives conjuntes endegades per la Diputació de Girona i productors, petits empresaris i comerciants conjuntament.

El programa s'emet cada dijous a les 21.30h per Televisió de Girona i el presenta la periodista Georgina Arnau. En la segona emissió, el pròxim 11 de juny, es tractaran el servei de compra de Producte del Ripollès i els serveis a domicili «Et portem la compra a casa» del Mercat del Lleó (Mercat Municipal de Girona).

Podeu veure el programa «Ajudem-nos! Triem productes i serveis d'aquí» de Televisió de Girona en el nostre canal de YouTube: https://youtu.be/tBypv5PWAEg