Notícies

Ddgi.tv s'acomiada presentant Semega i les polítiques d'educació de la Diputació de Girona

Foto : Ddgi.tv s'acomiada presentant Semega i les polítiques d'educació de la Diputació de Girona

El diputat Josep Sala dona a conèixer els Serveis de Millora i Expansió Ramadera i Genètica Aplicada i el diputat Josep Piferrer explica com s'ha posat en marxa i què fa l'Àrea d'Educació, a Televisió de Girona el dijous 21 d'octubre a les 21.30 h.

El divuitè i darrer capítol de la temporada del programa Ddgi.tv (que pretén difondre tot el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania) s'emetrà el dijous 21 d'octubre, a les 21.30 h, per Televisió de Girona, i estarà dedicat als Serveis de Millora i Expansió Ramadera i Genètica Aplicada (Semega) i a l'Àrea d'Educació.

A la primera part, el programa es desplaçarà fins a la granja que té Semega a Monells, on entrevistarà el diputat Josep Sala a la seu d'aquest servei, que va néixer per donar suport al sector ramader de les comarques gironines mitjançant activitats d'assessorament tècnic, de desenvolupament tecnològic i de formació i divulgació.
 
Semega és una entitat pública empresarial que efectua tasques de control lleter i impulsa la millora genètica del boví gironí mitjançant un programa de testatge de braus dut a terme en col·laboració amb altres centres de diferents comunitats autònomes. També fomenta les races autòctones, com ara la ripollesa en oví.

A la segona part, en el plató de Televisió de Girona, Ddgi.tv entrevistarà Josep Piferrer, diputat delegat d'Educació, una àrea de nova creació dins l'organigrama de la Diputació de Girona.

Piferrer explicarà quin ha de ser el paper de les diputacions en el món educatiu, els primers passos que s'han fet per estructurar l'àrea i les línies de treball per potenciar polítiques a les comarques gironines.

El darrer Ddgi.tv d'aquesta temporada s'acomiadarà amb un resum d'imatges dels programes que s'han pogut veure al llarg d'aquests mesos per donar a conèixer més a fons la Diputació de Girona.

Es pot accedir al dissetè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=Lw0EyJO_UJ0.