Notícies

El turisme a les comarques gironines és el protagonista del programa de Ddgi.tv 

Foto : El turisme a les comarques gironines és el protagonista del programa de Ddgi.tv 

S'entrevistarà Jaume Dulsat, vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a Televisió de Girona, el dijous 23 de setembre a les 22 hores

El segon capítol, després de l'aturada de l'estiu, del programa Ddgi.tv (que té per objecte difondre el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania) s'emetrà el dijous 23 de setembre, a les 22 h, per Televisió de Girona, i estarà dedicat al Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

A la primera part, Jaume Dulsat, vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i alcalde de Lloret de Mar, explicarà el pes i la importància del sector turístic en el nostre territori i, naturalment, què és el Patronat de Turisme i què fa com a màxim exponent de la promoció turística de la nostra demarcació.

A la segona part, es parlarà de Besalú i de la seva proposta de visita guiada al capvespre «Viu la història», que des d'una mirada diferent permet descobrir els secrets de la vida i la cultura jueves. Es visitarà, així mateix, el monument més emblemàtic d'aquesta comunitat: el micvé, un dels banys de purificació jueus més ben conservats de tot Europa. 

També es tractarà el Festival Sons del Mar, que s'ha fet aquest estiu en l'incomparable marc dels jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

Es pot accedir al tretzè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=lhmMIIjXXdY.