Notícies

Ddgi.tv torna amb el suport als micropobles de les comarques gironines

Foto : Ddgi.tv torna amb el suport als micropobles de les comarques gironines

La diputada d'Assistència als Petits Municipis, Eva Viñolas, serà la protagonista a Televisió de Girona el dijous 16 de setembre, a les 22 h

El primer capítol, després de l'aturada de l'estiu, del programa Ddgi.tv (que té per objecte difondre el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania) s'emetrà el dijous 16 de setembre a les 22 h, per Televisió de Girona, i estarà dedicat a l'àmbit d'Assistència als Petits Municipis.

En el retorn del programa Ddgi.tv a la programació de Televisió de Girona, coneixerem com la Diputació ajuda que els micropobles de la demarcació puguin tirar endavant.

A la primera part, hi haurà una entrevista a la diputada delegada d'Assistència als Petits Municipis, Eva Viñolas, que parlarà sobre la feina transversal que es fa des del seu àmbit amb un denominador comú, els pobles petits, i sobre la manera de copsar les necessitats d'aquests municipis: visitant-los, parlant amb la gent; en definitiva, fent territori.

A la segona part, es parlarà sobre dos dels serveis que s'han creat en els micropobles amb l'ajuda de la Diputació. D'una banda, s'han instal·lat caixers automàtics a Sant Jaume de Llierca i, d'una altra, s'ha posat en marxa el Festival d'Arts Escèniques (FASTT), una iniciativa de Garrigàs, Palau de Santa Eulàlia, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum i Vilaür que aposta per la descentralització de l'exhibició cultural i per apropar les arts escèniques a les zones rurals.

Es pot accedir a l'anterior programa de Ddgi.tv, el dotzè de la sèrie, a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=WjAbrWN_oFw&list=PLk6d0RAoDK4c95AgsKNVC1kUtpudaY5_o&index=12