Notícies

Ddgi.tv dedica el darrer capítol de l'estiu al foment i la promoció de l'esport a les comarques gironines

Foto : Ddgi.tv dedica el darrer capítol de l'estiu al foment i la promoció de l'esport a les comarques gironines</p

El diputat del Servei d'Esports, Jordi Masquef, serà el protagonista a Televisió de Girona el dijous 29 de juliol, a les 22 h

El darrer capítol, abans de l'aturada de l'estiu, del programa Ddgi.tv (que pretén difondre tot el que fa la Diputació de Girona per als municipis i per a la ciutadania) s'emetrà el dijous 29 de juliol, a les 22 h, per Televisió de Girona, i estarà dedicat al Servei d'Esports. 

En la primera part, el cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el diputat d'Esports, Jordi Masquef, que ens explicarà com el Servei d'Esports contribueix al foment i la promoció de l'activitat fisicoesportiva per millorar la qualitat de vida i com a eina de promoció esportiva, turística, econòmica i de cohesió social.

En la segona part, es convidarà els espectadors a pujar a la bicicleta amb les noies del Club Ciclista Baix Ter, el primer equip UCI femení de la història de Catalunya, al qual el Servei d'Esports dona suport des de fa anys.

També es presentarà el projecte pilot d'una oficina d'esports comarcal al Pla de l'Estany, que té com a objectiu ajudar els ajuntaments de municipis petits que no poden tenir servei d'esports a organitzar activitats.

Es pot accedir l'onzè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=xV4VbUFZhYo.

Ddgi.tv tornarà a la graella de Televisió de Girona per continuar donant a conèixer la feina que fa la Diputació de Girona per als municipis de la demarcació el dijous 16 de setembre.