Notícies

La problemàtica de l'habitatge i els serveis de la Diputació per ajudar a solucionar-la, a Ddgi.tv

Foto : La problemàtica de l'habitatge i els serveis de la Diputació per ajudar a solucionar-la, a Ddgi.tv

El diputat d'Habitatge, Assistència als Municipis i Serveis Generals, Quim Ayats, serà el protagonista a Televisió de Girona el dijous 15 de juliol a les 22 h

El nou capítol del programa Ddgi.tv, que pretén difondre tot el que fa la Diputació de Girona pels municipis i per la ciutadania, s'emetrà el dijous 15 de juliol a les 22 h per Televisió de Girona i estarà dedicat al Servei d'Habitatge, Assistència als Municipis i Serveis Generals.

A la primera part, el cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el diputat responsable d'aquest servei, Quim Ayats, que ens explicarà com veu la problemàtica de l'accés a l'habitatge i què hi pot fer la Diputació per ajudar a resoldre-la.

A la segona part, el programa es desplaçarà a Figueres, on la Diputació i l'Ajuntament han endegat un pla per rehabilitar habitatges destinats a polítiques socials. Són pisos que, després de ser reformats, es destinen a famílies vulnerables  o se cedeixen per a lloguer social.

El programa comprèn diverses actuacions. A Lloret de Mar se'n donarà a conèixer una: les auditories energètiques, que tenen la finalitat d'incidir directament en la rebaixa de la despesa  a través de l'anàlisi, l'assessorament i la instal·lació de materials.

Es pot accedir al novè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç següent: https://www.youtube.com/watch?v=EtZajdd-6sk.