Notícies

Ddgi.tv presenta el nou servei «A casa en un clic» i mostra com treballa un formatger premiat amb el segell Girona Excel·lent

Foto : Ddgi.tv presenta el nou servei «A casa en un clic» i mostra com treballa un formatger premiat amb el segell

El diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local i de DIPLAB, Jordi Camps, el comerç de Banyoles i la formatgeria La Balda seran els protagonistes a Televisió de Girona el dijous 10 de juny a les 22 h. 

El sisè programa Ddgi.tv, que pretén mostrar i explicar tot allò que fa la Diputació de Girona per als municipis i la ciutadania, s'emetrà el 10 de juny a les 22 h per Televisió de Girona i estarà dedicat a l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local i al segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, de l'Àrea de Presidència. 

En la primera part, el cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el diputat delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local i de DIPLAB, Jordi Camps, que explicarà els programes i els projectes orientats al creixement, a la promoció econòmica i al desenvolupament local de la demarcació.  

També detallarà el resultat de la quarta edició del concurs Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària, que té per objectiu impulsar, fomentar i difondre els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat.

A la segona part del programa es donarà a conèixer uns dels últims serveis que du a terme l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, «A casa en un clic», una plataforma de comerç electrònic que la Diputació de Girona ha posat a disposició dels municipis de la demarcació. 

Seguidament, a Banyoles, es podrà veure quina acollida ha tingut la nova plataforma, de la qual l'Ajuntament de Banyoles i l'Associació Banyoles Comerç i Turisme han sol·licitat el servei.

Finalment el programa visitarà Granollers de Rocacorba per conèixer La Balda, una de les formatgeries que ha obtingut el segell Girona Excel·lent amb un dels seus productes.  

Es pot accedir al cinquè programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=K8LgQFEJmeM.