Notícies

El programa Ddgi.tv ens acosta al treball en favor de la cultura de la Diputació de Girona

Foto : El programa Ddgi.tv ens acosta al treball en favor de la cultura de la Diputació de Girona

El vicepresident segon, Albert Piñeira, i les actuacions de l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació seran els protagonistes a Televisió de Girona el dijous 20 de maig a les 22 h. 

El tercer programa Ddgi.tv, que pretén ensenyar i explicar tot allò que fa la Diputació de Girona per als municipis i la ciutadania, s'emetrà el dijous 20 de maig a les 22 h per Televisió de Girona i estarà dedicat a l'Àrea de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació.

En una primera part, el cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el vicepresident segon de la Diputació, president de la Comissió Informativa de Cultura, Noves Tecnologies, Esports i Educació i diputat delegat de Cultura, Albert Piñeira, que ens parlarà de les línies d'actuació, les iniciatives i les polítiques en matèria cultural de la institució.

A la segona part del programa anirem a veure alguns exemples de tota la tasca en matèria cultural que du a terme la Diputació, com els projectes «Tàndem», el teatre com a eina de transformació social, i coneixerem La Banda del Veïnat. Acabarem visitant les obres de recuperació de la vila romana de Sarrià de Ter.

El programa porta per títol Ddgi.tv i pretén ensenyar quins serveis, projectes, activitats i línies d'actuació duen a terme totes i cadascuna de les àrees de la Diputació de Girona.

Si us vàreu perdre el segon programa, el podeu recuperar i veure a: https://www.youtube.com/watch?v=jmhL7-_QnU0&feature=youtu.be