Notícies

Ddgi.tv entrevista el vicepresident primer de la Diputació i acosta el públic a les ajudes als petits municipis

Foto : Fotos: M. Millan

Pau Presas i les actuacions de l'Àrea d'Hisenda, Administració, Promoció Econòmica i Cooperació Local, protagonistes a Televisió de Girona el dijous 13 de maig a les 22 h

El segon programa Ddgi.tv, que pretén mostrar i explicar tot allò que fa la Diputació de Girona pels municipis i per la ciutadania, s'emetrà aquest dijous 13 de maig a les 22 h per Televisió de Girona. Estarà dedicat a l'Àrea d'Hisenda, Administració, Promoció Econòmica i Cooperació Local.

En la primera part, el cap d'informatius de Televisió de Girona, Dani Vilà, entrevistarà el vicepresident primer de la Diputació i diputat d'Hisenda, Administració, Promoció Econòmica i Cooperació Local, Pau Presas.

En l'entrevista, Pau Presas explicarà els 3 grans eixos de les polítiques i projectes de la seva àrea: 

  1. assistència i cooperació econòmica,
  2. habitatge i participació ciutadana i
  3. bon govern i transparència.

A la segona part del programa es presentaran algunes de les línies d'actuació més importants que té la Diputació per ajudar els municipis, com ara la conservació i rehabilitació de cementiris o la reparació de desperfectes produïts a causa de fenòmens meteorològics. Per això, el programa es desplaçarà al cementiri de Darnius, a l'Alt Empordà, i a Riells i Viabrea, un dels municipis de la comarca de la Selva que s'ha vist afectat per unes importants ventades i pel temporal Gloria.

El programa, que porta per títol Ddgi.tv (Diputació de Girona televisió) té per objectiu mostrar els serveis, projectes, activitats i línies d'actuació que presten o duen a terme les diferents àrees de la Diputació de Girona.

Es pot accedir al primer programa de Ddgi.tv a través de l'enllaç https://www.youtube.com/watch?v=sMpw_zqSPAg.