Notícies

El vicepresident Pau Presas acompanya els representants de la Generalitat en la seva visita a empreses de la demarcació de Girona

Foto : El vicepresident Pau Presas acompanya els representants de la Generalitat en la seva visita a empreses de la demarcac

Visiten l'empresa Tecnical Tecnologia Aplicada, SL, de projectes integrals al servei de la indústria alimentària a Campllong  

El vicepresident primer de la Diputació de Girona ha acompanyat el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent; la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball, Joan Martí Bonmatí, i el cap del Gabinet del Conseller, Jordi Martínez, en la visita a les instal·lacions de l'empresa Tecnical Tecnologia Aplicada, SL, al polígon industrial Les Ferreries, de Campllong.

Els representants de l'empresa Tecnical _Joan Calvet, director general-president; Magda Gispert, consellera delegada, i Pere Cullell, director comercial_ els han rebut i els han fet una presentació corporativa després de visitar les instal·lacions.

L'empresa Tecnical està especialitzada en projectes integrals per a la indústria alimentària i en el procés d'elaboració de formatge.

El vicepresident Presas ha destacat durant la visita que «Tecnical és una empresa capdavantera i innovadora en el sector alimentari. Una indústria clau per a l'economia de la comarca i de la demarcació de Girona».

Després d'agrair la visita, el vicepresident ha remarcat: «És necessari que les empreses es vinculin a la recerca per esdevenir més eficients i optimitzar els resultats. El coneixement i la innovació aporten valor al sector econòmic del territori. Aquests valors permeten a Tecnical ser al capdavant de la investigació i dels avenços del sector».

Tecnical
Des de la seva creació, l'any 2001, Tecnical ha centrat la seva activitat en el disseny i la fabricació de maquinària, equips i instal·lacions completes per als sectors lacti i carni de tot el món. A més, al llarg de trenta anys d'experiència professional, Tecnical s'ha especialitzat en el procés d'elaboració de formatge.

La seu de Tecnical disposa d'unes instal·lacions de 6.200 m2 habilitades i equipades per al desenvolupament de maquinària i per dur a terme les proves FAT, que certifiquen la qualitat dels equips i en garanteixen el funcionament abans de ser entregats. Mitjançant aquesta cultura de l'eficàcia i el servei, Tecnical treballa per a les indústries làcties més importants del món.