Notícies

El diputat Jaume Dulsat presenta els artistes del Som de Mar 2022

Foto : Jordi Orobitg, Jaume Dulsat i Carles Gilibets, en la presentació del festival.

El festival de Lloret de Mar comptarà aquest any amb Manel, Blaumut, Rosario Flores i Sergio Dalma, entre d'altres

Jaume Dulsat assenyala que Som de Mar «és ja un festival de referència a les comarques gironines», tot i haver nascut el 2020
 
El diputat de la Diputació de Girona i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha participat aquest dimecres en la presentació de la tercera edició del festival Som de Mar, que tindrà lloc als jardins de Santa Clotilde de la localitat, del 19 al 27 d'agost. El festival ha presentat un cartell amb set artistes ja confirmats: Manel, Dàmaris Gelabert, Blaumut, Rosario Flores, Sergio Dalma, Joan Dausà i Boney M. amb Liz Mitchel. Les entrades són a la venda al web del festival, amb preus que van dels 15 als 48 euros. 

En l'acte, Jaume Dulsat ha assenyalat que el festival, creat el 2020, representa «una de les oportunitats que ens deixa la pandèmia de la covid-19». Jaume Dulsat ha afegit que Som de Mar «és un projecte consolidat tot i haver nascut el 2020», i que s'ha convertit ja en «un festival de referència a les comarques gironines»

El festival està organitzat per l'Ajuntament de Lloret de Mar i la productora U98 Music, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, del qual Jaume Dulsat és vicepresident primer. En les dues edicions anteriors hi van actuar artistes com Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Pasión Vega, Marina Rosell, Judit Nedderman, Gemma Humet, El Pot Petit, Ramon Mirabet i Mikel Erentxun.

Han participat també en la presentació, a la terrassa de l'hotel Solmar de Lloret de Mar, el diputat al Parlament i regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, i el director del festival, Carles Gilibets. Al matí, ja s'havien revelat els artistes de l'edició d'enguany, en un acte a Barcelona.