Notícies

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, rep la insígnia d'or de la Federació Espanyola de Patinatge

Foto : El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, rep la insígnia d'or de la Federació Espanyola de Patinatge</p

L'Auditori Goyeneche del Comitè Olímpic Espanyol (COE), a Madrid, ha acollit aquest divendres a la tarda la novena edició de la Gala del Patinatge. En aquest acte, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut la insígnia d'or de la Federació Espanyola de Patinatge en reconeixement a la seva important col·laboració «en el foment i la promoció del patinatge i les seves especialitats».

Miquel Noguer ha rebut la distinció de mans del president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua. 

L'acte reconeix la tasca d'esportistes, àrbitres, jutges, membres federatius, clubs i altres entitats vinculades al patinatge durant el 2023. Un any en què el Club Patinatge Artístic Olot i el Club Patinatge Artístic Girona van ser, respectivament, campió i subcampió del món de patinatge en la modalitat de grups de xou grans a Colòmbia i en què Olot va ser escenari del campionat europeu femení d'hoquei patins. Tant els dos clubs com l'esdeveniment esportiu van tenir el suport de la Diputació de Girona.