Notícies

El president de la Diputació, Miquel Noguer, visita la 42a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Foto : El president de la Diputació, Miquel Noguer, visita la 42a Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Des d'aquest dijous, Santa Coloma de Farners acull la 42a edició de la Festa de la Ratafia, que enguany ha programat mig centenar d'activitats i ha batut el rècord absolut de ratafies presentades, amb 272 creacions casolanes. 

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha visitat aquest dissabte les diferents parades i ha conegut les principals novetats que s'hi exposen aquest any, en una jornada que ha congregat centenars de persones pels carrers del municipi de la Selva. 

En l'edició d'enguany han nomenat confrare d'honor Salvador Garcia-Arbós, periodista especialitzat en gastronomia i integrant de l'equip de col·laboradors del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona. Durant la Gala de la Ratafia d'aquest divendres també es van donar a conèixer les ratafies guanyadores, que van ser seleccionades per un jurat d'experts. 

La Festa de la Ratafia, que acaba aquest diumenge, l'organitzen conjuntament l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Confraria de la Ratafia, amb el suport de la Diputació de Girona. Es preveu que, durant aquests dies, més de 50.000 persones passaran pel municipi per tastar diferents varietats de ratafies o participar en alguna de les activitats previstes.