Notícies

La Fira del Bolet de Llagostera torna a omplir d'activitats i gastronomia el nucli antic del municipi

Foto : Fotos: Marc Sureda

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit aquest dijous al matí a la 21a edició de la Fira del Bolet de Llagostera. Conjuntament amb l'alcalde de Llagostera, Narcís Llinàs; la presidenta del Consell Comarcal del Gironès i alcaldessa de Fornells de la Selva, Sònia Gràcia; les senadores Consol Cantenys i Lluïsa Blanch, i altres autoritats, ha fet un recorregut pel nucli antic, molt concorregut com cada any.

Prèviament, s'ha reunit amb l'alcalde i regidors de l'equip de govern per tractar diversos temes d'interès municipal i vies de col·laboració amb la Diputació de Girona i ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

Els carrers de Llagostera s'han omplert d'activitats al voltant d'un mercat del bolet ambientat a principis del segle passat amb parades, demostracions d'oficis, la recreació d'un bosc, tallers, exposicions i gastronomia relacionada amb el món del bolet. 

La Fira del Bolet, que té el suport de la Diputació de Girona, està organitzada per l'Ajuntament de Llagostera en col·laboració amb les entitats del municipi. Es va instaurar l'any 2003 arran de la gran tradició boletaire arrelada entre els massissos de les Gavarres i l'Ardenya amb la vocació de projectar el municipi i la comarca del Gironès cap a l'exterior.