Notícies

Recepció institucional al CPA Olot i el CPA Girona, or i plata en l'últim Mundial de patinatge

Foto : Fotos: P. Duran

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest dimarts a la tarda, a la seu de la corporació, el Club Patinatge Artístic Olot i el Club Patinatge Artístic Girona, que, a principis de mes, van proclamar-se, respectivament, campió i subcampió del món de patinatge en la modalitat de grups xou grans a Ibagué (Colòmbia). L'han acompanyat el diputat d'Esports, Jordi Masquef, i la diputada Imma Muñoz.

El CPA Olot va guanyar el títol amb el ball No em vinguis amb cuentos, que va assolir una puntuació de 41,02. El CPA Girona, amb Deixa'm viure, va acabar segon (40,17) en el comiat de l'entrenadora i coordinadora del club, Nuri Soler, després de trenta anys de vinculació. Avui ha estat present en el reconeixement. 

«Sou un orgull per a les comarques gironines. Hem de posar en relleu que aquest no és un èxit aïllat. Ja són molts anys a l'elit internacional, acumulant títols i medalles, i portant el nom dels vostres municipis i de la demarcació arreu del món. I tot és fruit de la dedicació, l'esforç, la constància i la implicació de moltíssima gent, entre patinadores, tècnics i directius», ha destacat el president, Miquel Noguer. 

Aquesta temporada, els dos clubs s'han repartit els principals títols de l'especialitat: el CPA Olot ha guanyat aquest Mundial i també el Campionat Territorial de Girona, i el CPA Girona ha guanyat els campionats català, estatal i europeu. 

A l'acte hi han assistit una representació de patinadores dels dos clubs, així com membres dels cossos tècnics i integrants de les directives respectives. Han encapçalat les comitives el director tècnic i artístic del CPA Olot, Ricard Planiol, i la presidenta del CPA Girona, Ángela García. 

El president de la corporació, Miquel Noguer, els ha fet entrega d'una placa commemorativa i, a cada membre dels clubs, d'un petit lot amb productes del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona.