Notícies

Inaugurat el Centre Cívic de Sant Ferriol, que serà un epicentre de la vida social i cultural del municipi

Foto : Inaugurat el Centre Cívic de Sant Ferriol, que serà un epicentre de la vida social i cultural del municipi

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha inaugurat aquest migdia el Centre Cívic de Sant Ferriol (Garrotxa). L'equipament, ubicat en un terreny adjacent a l'Ajuntament, cobreix una necessitat d'aquest micropoble, amb una població molt disseminada i repartida per diversos nuclis. 

A partir d'ara, el municipi disposarà d'un espai polivalent que serà un punt de trobada dels veïns i funcionarà com a epicentre de la vida social i cultural del poble. Així ho ha destacat el president, Miquel Noguer, després de descobrir-se la placa inaugural de l'equipament: «La nostra raó de ser és exercir com a ajuntament d'ajuntaments. Estar amatents a les necessitats que ens transmeteu els alcaldes per ajudar-vos en projectes que repercuteixin positivament en el municipi i la seva gent. I aquest espai ho és; estic convençut que acollirà molta activitat». 

La Diputació de Girona és una de les administracions públiques que ha contribuït a finançar el Centre Cívic, juntament amb l'Estat, la Generalitat de Catalunya, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), i el mateix Ajuntament. 

En l'acte, també hi han participat l'alcalde de Sant Ferriol, Albert Fàbrega; el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la directora dels Serveis Territorials d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya a Girona, Maria Josep Porta, a més de l'arquitecte del projecte, Josep Terricabras. Hi han assistit nombrosos veïns del municipi, que han tancat l'esdeveniment amb un dinar popular.