Notícies

La cinquena edició de Girona en Moviment recapta prop de 15.000 euros per ajudar els malalts de càncer

Foto : Fotos: Manel Díaz

El president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va assistir aquest diumenge al Teatre Municipal de Girona a la gala «Catalunya dansa contra el càncer», que va posar el punt final a la cinquena edició del festival de dansa solidària Girona en Moviment, que impulsa la Fundació Oncolliga Girona. 

L'esdeveniment va comptar amb ballarins catalans i internacionals provinents d'algunes de les companyies més prestigioses del món, com el Philadelphia Ballet, l'Hamburg Ballet, el Béjart Ballet Lausanne, l'Estonian National Ballet o el Basel Ballet. 

La programació d'aquesta edició, que va arrencar dijous passat, ha inclòs espectacles, conferències, tallers de dansa i un concurs de curtmetratges al cinema Truffaut. Totes les activitats solidàries han permès recaptar en aquesta edició prop de 15.000 euros, que es destinaran íntegrament als serveis de psicooncologia que la Fundació Oncolliga Girona ofereix als malalts de càncer i als seus familiars. 

El festival Girona en Moviment està organitzat per l'associació Cultura en Moviment, liderada pel ballarí i coreògraf David Rodríguez, amb el suport d'Oncolliga i la col·laboració de la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona i diverses empreses i entitats patrocinadores.