Notícies

Un sopar-tast amb productes de Girona Excel·lent dona el tret de sortida a la setena edició del Festimams

Foto : Fotos: M. Millan

El president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el diputat, en funcions, Jordi Camps, han assistit a l'espectacle inaugural, que ha tingut lloc aquest dijous al pati de la Casa de Cultura de Girona

La setena edició del Festimams, el festival d'humor de Girona, ha arrencat aquest dijous al vespre al pati de la Casa de Cultura de Girona. Ho ha fet amb una conversa amb els humoristes Peyu i Oriol Cruz, dinamitzada per Fel Faxedas, que ha estat precedida per un sopar-tast a peu dret en què els assistents han degustat productes del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent de la Diputació de Girona. 

El president, en funcions, Miquel Noguer, i el diputat, en funcions, Jordi Camps han assistit a la inauguració, que ha comptat amb diferents estands de productors al voltant de l'escenari, com Collverd (foie-gras), Carnisseria Pelai (embotits), La Xiquella (formatges), Gin Nut (ginebra), Celler Cooperativa Espolla o Celler Gerisena (vins). També s'ha degustat arròs de Pals, pans elaborats amb farina de Girona, del Gremi de Flequers, i xuixos de botifarra dolça i poma de Xuixo Castelló.

El vincle entre l'humor i la gastronomia s'ha anat estrenyent en els darrers anys, i és una de les claus de l'èxit del Festimams, que compta amb el suport de la Diputació de Girona. De fet, cinc dels nou espectacles programats enguany, que es repartiran entre la Casa de Cultura i el Centre Cultural la Mercè, ja han exhaurit les entrades. 

La informació de tots els espectacles, que acabaran aquest diumenge, 18 de juny, es pot trobar en el lloc web oficial de Festimans