Notícies

Miquel Noguer posa en relleu la tasca altruista i constant de l'Associació de Donants de Sang de Girona

Foto : Fotos: M. Millan

El president, en funcions, de la Diputació de Girona va assistir aquest diumenge a la 46a Assemblea General de l'entitat, on va entregar un reconeixement a Càritas Diocesana de Palafrugell

L'Associació de Donants de Sang de Girona va celebrar aquest diumenge al matí la 46a Assemblea General al Centre Cultural La Mercè de Girona. Es tracta d'un esdeveniment anual, en el qual s'aproven aspectes rellevants de l'entitat, com els comptes auditats, el pressupost per a l'any següent o, com en aquest cas, una modificació dels estatuts. 

El president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, hi va assistir i va aprofitar el seu torn de paraula per elogiar la tasca de voluntariat que s'hi porta a terme i reiterar la necessitat constant de donar sang: «Tots plegats hem de donar sang perquè possiblement demà la podrem necessitar nosaltres mateixos. I aquest és el lema que hem de predicar i difondre cada dia a tot arreu». 

Miquel Noguer també va lliurar un dels tres reconeixements que l'Associació de Donants de Sang de Girona va entregar enguany. En concret, a Càritas Diocesana de Palafrugell. També es va homenatjar la implicació i la col·laboració de Reclam Publi de Monells i Miró Embotits de Campdevànol. 

En l'acte, també hi van participar, entre d'altres, el president de l'Associació de Donants de Sang de Girona, Jordi Segura; el gerent de la Regió Sanitària Girona de CatSalut, Miquel Carreras, i el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars, que precisament va agrair el suport que la Diputació de Girona ha donat sempre a l'entitat. De fet, recentment, ha contribuït, a través de Dipsalut, l'Organisme de Salut Pública de l'ens supramunicipal, a adquirir una furgoneta. 

«Nosaltres sempre hi serem. Compteu amb nosaltres, com heu fet fins ara per donar un cop de mà en els vostres projectes i, alhora, difondre el missatge que donar sang o plasma és positiu per a tots», va concloure el president, en funcions, de la Diputació de Girona. 

En aquest sentit, també s'ha col·laborat en el projecte de difusió de la donació de sang entre els alumnes de primària de les comarques gironines, pel qual s'han editat 10.000 contes, i en un magatzem per als donants de sang a l'avinguda de Sant Narcís de Girona.