Notícies

Ràdio Girona obre els actes de celebració dels noranta anys amb una gala a l'Espai Fundació "la Caixa" de Girona

Foto : Fotos: M. Millan

Hi han assistit el president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i els diputats, en funcions, Quim Ayats i Joaquim Rodríguez 

L'emissora degana de les comarques gironines, Ràdio Girona, farà noranta anys el proper 10 de desembre, però la commemoració de l'efemèride ha arrencat aquest dimarts al vespre, amb la gala Todo por delante a l'Espai Fundació "la Caixa" de Girona.

Juan Carlos Ortega ha estat l'encarregat de conduir l'acte i, acompanyat del seu personatge, Marco Antonio Aguirre, ha fet un recorregut per la trajectòria de l'emissora i una mirada cap al futur. També hi han participat treballadors actuals i antics de la SER a Girona, encapçalats per la directora, Carme Martínez. 

El president, en funcions, de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha assistit a l'esdeveniment, que ha reunit moltes més autoritats, com l'alcaldessa, en funcions, de Girona, Marta Madrenas; el conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal; el subdelegat del Govern espanyol a Girona, Albert Bramon, o la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, entre d'altres. També hi han estat presents els diputats, en funcions, Quim Ayats i Joaquim Rodríguez. 

Els actes continuaran a l'octubre, en què el programa Aquí Girona es farà des del carrer coincidint amb les Fires de Sant Narcís. I el 10 de desembre, el dia de l'aniversari, el programa Tot és comèdia, de SER Catalunya, es farà en directe des del Museu d'Història dels Jueus, al carrer de la Força de Girona, on hi va haver la primera seu de Ràdio Girona.