Notícies

Trobada interdiocesana del grup de gent gran Vida Creixent a la basílica de Sant Feliu

Foto : Fotògraf: Miquel Millan

La trobada ha tingut lloc a la basílica de Sant Feliu de Girona i hi han assistit més de 250 persones
La vicepresidenta M. Àngels Planas ha donat la benvinguda als assistents

Aquest matí ha tingut lloc a la basílica de Sant Feliu de Girona la trobada interdiocesana del grup de gent gran Vida Creixent, en la qual han participat més de 250 persones.

A l'acte de benvinguda hi ha participat M. Àngels Planas, vicepresidenta quarta de la Diputació de Girona; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona; Pere Canaleta, president de Vida Creixent a les comarques gironines, i Jaime Tamarit, president de Vida Ascendiente.

Vida Creixent és un moviment laic de jubilats i gent gran amb voluntat de créixer en la fe, fomentar l'amistat i ser membres actius de l'Església i de la societat. Els pilars en què es fonamenta són l'espiritualitat, l'apostolat i l'amistat.

Mn. Lluís Suñer, administrador diocesà, ha oficiat l'eucaristia i, tot seguit, els participants han celebrat un dinar de germanor.

La vicepresidenta M. Àngels Planas ha destacat en la seva intervenció que «la vellesa és una etapa de la vida que es pot viure plenament, en comunió amb els éssers més estimats i amb els nostres conciutadans, creant llaços i vincles basats en l'estimació», al qual ha afegit que el coneixement que s'assoleix a la vellesa és «un bagatge que necessita canalitzar-se i que cal aprofitar i reconèixer, tot fent que les persones grans estigueu degudament reconegudes com a membres plenament actius de la nostra societat, tan necessitada de vosaltres».