Notícies

Visita institucional del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, a Espolla i Capmany

Foto : Fotos: M. Millan

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha estat aquest dijous a la tarda als municipis alt-empordanesos d'Espolla i Capmany. Acompanyat del diputat de Xarxa Viària i Noves Tecnologies, Jordi Xargay, ha conegut les necessitats d'aquests dos municipis i els seus projectes de present i futur. 

A Espolla, després d'una trobada a l'Ajuntament amb l'alcalde, Carles Lagresa, han visitat la plaça de Sant Jaume, juntament amb alguns regidors. La Diputació de Girona ha col·laborat en les obres de millora del paviment recentment executades. També han visitat el Sindicat, on s'ubica la biblioteca, la sala d'entitats i actualment hi ha una exposició temporal d'escultures de fusta, sota el títol «Girò. Retalls de memòria». 

Posteriorment, s'han traslladat a Capmany i s'han reunit a la seu del consistori amb l'alcalde, Joan Fuentes. Amb el president de la DO Empordà, Xavier Albertí, també han visitat el Sindicat, seu de l'antiga cooperativa agrícola El Parral. Recentment, es va inaugurar l'adequació de la nau de llevant, unes obres que van comptar amb el suport de la Diputació. Està previst que aquest espai es converteixi en museu i centre d'interpretació del vi amb el nom de Vi-Vent.