Notícies

El president de la Diputació, Miquel Noguer, assisteix a la inauguració de l'espai de Can Bóta, a Sant Julià de Ramis

Foto : El president de la Diputació, Miquel Noguer, assisteix a la inauguració de l'espai de Can Bóta, a Sant Julià de Ramis

Coincidint amb la Festa Major, l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis va organitzar aquest diumenge l'acte institucional d'inauguració de Can Bóta, just al costat de l'església dels Sants Metges. Es tracta d'un espai que complementarà tota la zona arqueològica i natural de la muntanya de Sant Julià i en el qual s'oferirà als visitants un servei de bar i un espai cultural.

L'acte va comptar amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, i el regidor d'Educació, Cultura i Turisme, Pere Pujolràs, entre d'altres autoritats i veïns del municipi.

Fa més de vint anys, l'Ajuntament va adquirir aquesta masia de pedra, que data del segle XVIII, amb la intenció de convertir-la en un punt d'informació i refrigeri per als visitants que pugin als Sants Metges i vulguin fer un passeig per la zona. El projecte finalment s'ha pogut tirar endavant gràcies al suport de la Diputació de Girona.

Aquest nou espai compta amb una petita sala d'exposicions, que portarà el nom de Miquel Subils i Quera, en homenatge a la tasca d'aquesta persona en favor de Sant Julià de Ramis.