Notícies

El president, Miquel Noguer, en el partit entre Catalunya i Jamaica de futbol masculí a l'estadi Montilivi

Foto : Fotografies: Federació Catalana de Fútbol

Ha participat en el lliurament de trofeus a peu de gespa
El partit ha acabat amb el triomf de la selecció catalana (6-0)

Aquest vespre s'ha jugat el partit internacional amistós entre Catalunya i Jamaica de futbol masculí a l'estadi Montilivi de Girona. El duel ha reunit personalitats del món de la política, l'esport i la societat catalana, encapçalades pel president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras.

La llotja ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró; la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el president del Girona FC, Delfí Geli; el vicealcalde de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Girona, Adam Bertran. Per part de Jamaica, hi han assistit el cònsol de Jamaica, James Bradwell, i el president de la Federació Jamaicana de Futbol (JFF), Michael Ricketts. 

El combinat de la selecció catalana, dirigit per Gerard López, s'ha imposat a l'equip jamaicà per 6 a 0 en una brillant actuació col·lectiva, amb un hat-trick de Gerard Deulofeu i els gols de Marc Bartra, Ferran Jutglà i Javi Puado.
L'estadi Montilivi de Girona, amb 6.124 espectadors, ha vibrat amb l'exhibició de Catalunya contra Jamaica.
El president de la Diputació de Girona ha lliurat un dels trofeus a l'equip subcampió.
 

Miquel Noguer ha destacat: «Ens enorgulleix que, per tercera vegada en sis anys, Girona hagi acollit un partit de la selecció catalana de futbol masculí. Un cop més, Montilivi ha respirat un gran ambient i hem pogut gaudir d'una victòria de la selecció de Catalunya».
Previ al partit internacional amistós entre la selecció catalana absoluta i Jamaica ha tingut lloc un dinar institucional amb la presència del diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef. L'acte ha estat encapçalat pel president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i la seva junta directiva. Els acompanyaven el president de la Federació Jamaicana de Futbol, Michael Rickets; el regidor d'Esports de Girona, Adam Bertran, i el president del Girona FC, Delfí Geli, entre d'altres.