Notícies

L'estadi de Montilivi de Girona tornarà a acollir, el 25 de maig, un partit de la selecció catalana absoluta masculina de futbol

Foto : Fotos: Federació Catalana de Futbol

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest dijous en la presentació del partit contra la selecció de Jamaica

El saló de descans del Teatre Municipal de Girona ha estat l'escenari escollit aquest dijous a la tarda per presentar el partit que les seleccions absolutes masculines de Catalunya i Jamaica disputaran el proper 25 de maig a l'estadi de Montilivi de Girona (a les 18.45 h i en directe per Televisió de Catalunya).

En l'acte, hi ha intervingut el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, que ha posat en valor que aquesta sigui la tercera vegada que la ciutat acull un partit d'aquestes característiques en els darrers sis anys: «Aquest tipus d'esdeveniments ajuden a projectar internacionalment el nostre territori. És un orgull que la Federació Catalana de Futbol hagi tornat a apostar per Montilivi. Esperem viure-hi una festa similar a la del 2019».

Durant aquella darrera visita de la selecció catalana masculina absoluta fa tres anys a Girona, hi va haver una assistència de 12.671 espectadors a Montilivi. El combinat català va guanyar Veneçuela per 2-1. Tres anys abans, el 2016, el rival va ser Tunísia, que es va imposar en els penals després que el partit acabés amb empat (3-3). En aquella ocasió, va haver-hi 8.311 espectadors a l'estadi gironí. 

La presentació del Catalunya-Jamaica va comptar també amb la participació de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Junta Gestora de la Federació Catalana de Futbol, Joaquín del Pino; la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, Anna Caula; el cònsol de Jamaica, James Bradwell; el president del Girona FC, Delfí Geli; el seleccionador català absolut, Gerard López, i el futbolista del Girona FC, Arnau Martínez. 

Les entrades per al partit, que té el suport de la Diputació de Girona, s'han posat a la venda a un preu únic de 10 euros al web oficial de la Federació Catalana de Futbol (www.fcf.cat).