Notícies

El president Miquel Noguer, en el lliurament de premis del Catalunya Championship DP World Tour de golf

Foto : Fotos: Getty images

El torneig ha tingut lloc al PGA Catalunya, de Caldes de Malavella

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha lliurat el Premi Catalunya Championship del torneig del DP World Tour aquest diumenge al PGA Catalunya Golf and Wellness, de Caldes de Malavella.

De dijous a diumenge, el PGA Catalunya ha acollit el Catalunya Championship DP World Tour, amb una bossa de premis i punts per a la Race de Dubai.

La victòria, després d'un play-off que no s'ha resolt fins al sisè forat, ha estat per a Adri Arnaus, que estrena així el seu palmarès de triomfs en el circuit europeu. El segon classificat ha estat el sud-africà Oliver Bekker. Han completat el podi Richard McEvoy, Adrian Meronk i Laurie Canter, amb un empat.

L'esdeveninment ha estat seguit a nivell internacional.

Miquel Noguer ha assenyalat: «Hem viscut uns dies de gran golf. Els millors jugadors del circuit han demostrat la seva qualitat en les quatre voltes en aquest esplèndid recorregut, i ens han permès gaudir de ben a prop de la bellesa d'aquest esport. Felicitats al guanyador i a tots els participants». I ha afegit que «la demarcació de Girona i la Costa Brava sempre han estat estretament vinculades al golf d'alt nivell. I és que Girona i la Costa Brava són un territori privilegiat per a la pràctica del golf. Això ha estat possible gràcies a les nostres infraestructures turístiques, de primer nivell; a la bona feina continuada del sector i de les institucions, des de fa molts anys, i a l'aposta per conjuntar el turisme de golf amb el golf competitiu. A la Diputació i al Patronat de Turisme Costa Brava Girona estem molt satisfets de col·laborar amb el DP World Tour i d'haver portat la màxima competició en aquest magnífic escenari».