Notícies

El diputat Joan Fàbrega es reuneix a Lleida per treballar en l'elaboració d'un visor de dades en línia per conèixer el grau d'assoliment dels ODS

Foto : El diputat Joan Fàbrega es reuneix a Lleida per treballar en l'elaboració d'un visor de dades en línia per conèixer e

Es troba amb els diputats de desenvolupament sostenible de les diputacions de Lleida i Tarragona

El diputat de Desenvolupament Sostenible de la Diputació de Girona, Joan Fàbrega, ha participat en una trobada amb els diputats homònims de les diputacions de Lleida i Tarragona, Carles Gibert i Carme Ferrer, respectivament, per treballar conjuntament en el projecte d'elaboració d'un visor municipal dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

La trobada ha tingut lloc a la Diputació de Lleida, on els diputats han parlat de com desenvolupar aquesta eina per al monitoratge i seguiment dels ODS al món local.

L'eina permetrà refermar el compromís a l'hora de fer efectiva la implementació i el seguiment de l'Agenda 2030 i dels ODS dels municipis i comarques de les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida.

El diputat Joan Fàbrega ha dit: «Avui engeguem la maquinària per fer efectiu aquest visor. Volem que cada municipi pugui conèixer el grau d'assoliment d'ODS en què es troba».

Aquesta informació permet conèixer el grau d'assoliment dels ODS de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. I ara es vol treballar a tot el territori.