Notícies

El president, Miquel Noguer, visita l'Espai Cràter d'Olot acompanyant el president de la Generalitat i l'alcalde d'Olot

Foto : Fotògraf: Martí Artalejo

Ha format part de la comitiva d'autoritats que han visitat el municipi per conèixer el nou centre de referència de la vulcanologia
 

La Diputació de Girona aporta 920.000 euros a aquest projecte sobre vulcanisme i sostenibilitat

Aquesta tarda, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha acompanyat el president de la Generalitat, Pere Aragonès; l'alcalde d'Olot, Pep Berga; el primer tinent d'alcaldia, Estanis Vayreda, i la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, en la visita institucional a l'Espai Cràter d'Olot.

En aquesta visita al nou equipament de la ciutat, que promou el coneixement entorn dels volcans, la ciència i la societat, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i la resta d'autoritats, han pogut conèixer les instal·lacions, que es van obrir al públic l'11 de març.

La Diputació de Girona, la Generalitat i els fons europeus FEDER han ajudat a fer possible l'Espai Cràter, que en el seu primer mes de funcionament ha rebut la visita de 6.280 persones. A principis d'abril ja s'havien exhaurit totes les entrades per a les visites guiades i les activitats familiars de Setmana Santa, motiu pel qual s'han ampliat horaris per donar resposta al gran volum de demanda de persones que volen conèixer aquest nou equipament.

Impulsat des de la ciutat d'Olot per a tot el país, l'Espai Cràter vol erigir-se com la referència nacional i internacional en l'àmbit de la vulcanologia, teixint aliances amb centres educatius, institucions i entitats per tal d'impulsar projectes i activitats.

El president, Miquel Noguer, va visitar l'Espai Cràter el 8 de març passat abans de l'obertura al públic. Es va reunir en aquella ocasió amb l'alcalde d'Olot a l'Ajuntament i va signar el llibre d'honor.