Notícies

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en la inauguració de la zona esportiva Els Barracons del Port de la Selva

Foto : El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, en la inauguració de la zona esportiva Els Barracons del Port

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha participat aquest dissabte en la inauguració de la nova pista de skate i en la rehabilitació de les pistes de bàsquet i futbet a la zona esportiva Els Barracons del Port de la Selva. L'acte ha comptat amb Josep Maria Cervera, alcalde del Port de la Selva i senador, els regidors del consistori i veïns del municipi alt-empordanès.  

La inauguració de la zona esportiva ha estat un acte festiu per mostrar el nou espai remodelat i ampliat del municipi.

L'acte ha consistit en un taller de skate a càrrec de l'Escola Agro Rural Surf - Costa Brava, la benvinguda oficial a càrrec del president Miquel Noguer i de l'alcalde Josep Maria Cervera, i la visita i inauguració del nou espai rehabilitat.

Aquest nou espai esportiu, que l'Ajuntament del Port de la Selva ha remodelat i ampliat, permetrà la pràctica esportiva així com el desenvolupament d'activitats comunitàries del municipi. Una intervenció necessària que ha previst la millora de l'accessibilitat i la remodelació de l'entorn de la zona esportiva Els Barracons.

Pel president Miquel Noguer aquestes obres repercutiran positivament en la vida diària i social del municipi del Port de la Selva. Per això des de la Diputació de Girona ens hem implicat en el finançament d'aquest projecte.