Notícies

Dipsalut participarà a l'Oncotrail i l'Oncobike d'enguany amb quatre equips integrats per personal de la Diputació 

Foto : Dipsalut participarà a l'Oncotrail i l'Oncobike d'enguany amb quatre equips integrats per personal de la Diputació&nb

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha rebut aquest migdia al pati de la corporació els quatre equips de Dipsalut que participaran els propers dies a l'Oncotrail i l'Oncobike, dues curses solidàries que organitza la Fundació Oncolliga Girona. Tots els integrants d'aquests quatre equips són treballadors del grup institucional de la Diputació. 

La participació en aquestes proves ajuda a recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i per reforçar les tasques d'investigació de la malaltia dins de l'Institut Català d'Oncologia de Girona. 

Tres d'aquests equips participaran a l'Oncotrail, que tindrà lloc aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 d'octubre. Es tracta d'una cursa per equips d'un mínim de sis persones (quatre han d'estar sempre en marxa), amb un recorregut circular de 100 quilòmetres i amb sortida i arribada a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer el trajecte, que transita per la Costa Brava i les Gavarres, en un màxim de trenta hores. Enguany hi ha inscrits 300 equips.

D'altra banda, el proper 16 d'octubre tindrà lloc l'Oncobike, en la qual prendrà part un altre equip de Dipsalut. La prova de BTT, que consta de dos recorreguts (un de 100 i un altre de 200 quilòmetres), té el centre neuràlgic a Sant Gregori i transcorre íntegrament per camins i pistes dels municipis que formen la Mancomunitat de la Vall de Llémena. Per participar-hi, cal reunir un total de sis ciclistes. Enguany, hi ha inscrits 95 equips. 

Dipsalut, l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, col·labora de forma permanent amb la Fundació Oncolliga Girona. Li ofereix suport tècnic i econòmic per poder portar a terme els seus projectes.