Notícies

Miquel Noguer intervé en l'obertura del 8è Congrés de CCOO de les Comarques Gironines

Foto : Miquel Noguer intervé en l'obertura del 8è Congrés de CCOO de les Comarques Gironines

El president de la Diputació de Girona ha donat el seu suport a la jornada, que marcarà el camí a seguir pel sindicat al territori gironí en els propers quatre anys

Durant el dia d'avui s'està duent a terme, a la Coma Cros de Salt, el 8è Congrés de la Confederació Sindical de Comissions Obreres (CCOO) de les Comarques Gironines. Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, ha intervingut en l'obertura d'aquest acte que té com a objectius principals fer balanç de la tasca desenvolupada pel sindicat des del 2017 i aprovar el pla d'acció per als propers quatre anys, els quals estaran marcats per la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia.

Com ha destacat el president en la seva intervenció, "l'any 2017 res feia preveure que el món tal com el coneixíem llavors canviaria sobtadament a causa d'una crisi sanitària global", i ha afegit que "la situació laboral de milers de treballadors i treballadores ha anat empitjorant i en aquest àmbit han anat sorgint noves necessitats, a les quals cal donar resposta". Per això, ha assenyalat, "els reptes de futur que teniu són importants" i "des de la Diputació de Girona teniu tot el nostre suport per afrontar-los".

Actualment, CCOO de les comarques gironines participa en la Taula de Reactivació Econòmica i Social, una eina de treball impulsada per la Diputació de Girona i creada per unir esforços i promoure sinergies per minimitzar els efectes de la pandèmia a la demarcació. "És en moments com aquest quan tots els agents del territori hem de sumar esforços i treballar plegats per desenvolupar projectes que repercuteixin positivament en la ciutadania", ha puntualitzat Miquel Noguer.