Notícies

La Taula de treball de la COVID-19 de la Diputació de Girona es reuneix per analitzar les últimes dades de la pandèmia

Foto : La Taula de treball de la COVID-19 de la Diputació de Girona es reuneix per analitzar les últimes dades de la pandèmi

Aquest matí s'ha reunit telemàticament la Taula de treball de la COVID-19, en la qual participen tots els grups polítics presents a la Diputació de Girona i que presideix Miquel Noguer. S'hi ha repassat les últimes dades de la pandèmia a la Regió Sanitària Girona i s'hi han analitzat les dades d'ocupació turística més recents a la demarcació.

Tot i que els últims dies han repuntat els casos de contagi, durant la reunió s'ha evidenciat que es mantenen en línies més baixes amb relació a la tercera onada. Tanmateix, s'ha assenyalat que s'haurà d'estar alerta i veure com evolucionen els contagis durant els dies festius de Setmana Santa.

També s'hi han exposat les dades d'ocupació turística, tant a la costa com a l'interior. Les xifres de reserves d'allotjaments i de restauració demostren l'increment de l'ocupació.

Durant la sessió s'ha remarcat la importància que es faci un exercici de coresponsabilitat perquè els contagis no s'incrementin i perquè es respectin les mesures de prevenció establertes pel Govern de la Generalitat.

La Taula de treball de la COVID-19 es reuneix un cop al mes per debatre propostes i accions dirigides a un únic objectiu comú: proposar i consensuar mesures de reconstrucció econòmica i social.