La Diputació de Girona convoca la tercera edició del concurs de Twitter #AgostDdGI, amb l'objectiu de promoure entre la ciutadania i de manera lúdica el coneixement sobre les comarques gironines i la mateixa corporació i el seu grup institucional.
El concurs consisteix en un joc de preguntes de cultura general, que es plantegen cada dia, de dilluns a divendres, de l'1 al 31 d'agost. Cada resposta encertada equival a una butlleta per participar en el sorteig final, que tindrà lloc el 3 de setembre de 2020, a les 13 h, a la seu de la Diputació. Hi haurà tres guanyadors, a cadascun dels quals es lliurarà un lot de premis integrat per productes amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent i llibres.
En concret, els obsequis són:
Primer premi
- Arròs semillarg cristal·lí d'Arròs Molí de Pals.
- Sofregit de ceba de Quim Matas.
- Oli d'oliva verge extra Serraferran d'Oli de Ventalló.
- Vi Xot Blanc de Vinyes dels Aspres.
- Vi Masia Carreras negre.
- Melmelada de figa de Can Bech.
- Filets d'anxova M. Sureda.
- Olives farcides d'anxova Callol Serrats.
- Formatge Marí de Mas Marcè.
- Botifarra blanca de la carnisseria Alemany.
- Ratafia Russet.
- Neules artesanes Birba.
- El llibre Valentí Fargnoli, una memòria persistent, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de Fotografia» d'INSPAI, Centre de la Imatge.
- El llibre Avui us parlaré: Conferències (1930-1967), d'Aurora Bertrana i amb l'edició a cura d'Adriana Bàrcia, publicat per la Diputació de Girona dins de la «Col·lecció Josep Pla».
- El llibre Espais literaris, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona».
- El llibre Jardins, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona».
- Punts de llibre del 2020, sèrie «Dani Duch. 1979-1984», d'INSPAI, Centre de la Imatge.
- Últim número de la Revista de Girona.
Segon premi
- Sofregit de ceba de Quim Matas.
- Oli d'oliva verge extra Serraferran d'Oli de Ventalló.
- Vi Gerisena negre.
- Melmelada de figa de Can Bech.
- Olives farcides d'anxova Callol Serrats.
- Neules artesanes Birba.
- El llibre Espais literaris, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona».
- Punts de llibre del 2020, sèrie «Dani Duch. 1979-1984», d'INSPAI, Centre de la Imatge.
- Últim número de la Revista de Girona.
Tercer premi
- Sofregit de ceba de Quim Matas.
- Anxoves de l'Escala M. Sureda.
- Vi rosat Mallolet de Roig Parals.
- Melmelada de figa de Can Bech.
- Formatge Marí de Mas Marcè.
- Neules artesanes Birba.
- El llibre Jardins, publicat per la Diputació de Girona dins de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona».
- Punts de llibre del 2020, sèrie «Dani Duch. 1979-1984», d'INSPAI, Centre de la Imatge.
- Últim número de la Revista de Girona.
L'any passat, en la segona edició, el concurs #AgostDdGI va registrar 251 participacions de seixanta concursants diferents. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, va lliurar els guardons als tres guanyadors.
Consulteu les bases del concurs